Yard Bagikeun
YEG
Diajar Tumuh
Sumbangan
Kéngingkeun Pasokan

Naon buruan-babagi?

Nalika batur anu ngagaduhan rohangan kebon ngabagi éta sareng tukang kebon anu henteu ngagaduhan rohangan pikeun tumuh, biasana di tukeran sabagian hasil (sayuran) anu dipelak.

Nyawang

Naon tatanén kota?

Nyawang

Ngembang tuangeun di kota.

Nyawang

Nyawang

Naon silih bantu?

Nyawang

Usaha anu difokuskeun masarakat nalika jalma tanggung jawab silih asuh ku silih tukeur sumber sareng matéri pikeun silih nguntungkeun.

Tomato